۵ سال گذشت! به همین سادگی ...و چه تلح بود زمانی که حماسه ماندگار و ۴۰ میلیونی مردم پیش پای هوای و هوس عده ای دل به بیگانه داده قربانی شد و انتخاباتی که می توانست حلال بسیاری از مشکلات شود با فتنه از پیش طراحی شده به معظلی بدل گشت ...معظلی که اگر نبود وجود رهبر عزیز انقلاب امروز ایران بدل به اوکراین و دیگر قربانیان انقلاب های رنگین شده بود. سخن را کوتاه کنیم فتنه در شبانگاه ۲۲ خرداد و با سخنان از پيش نوشته شده ميرحسين موسوي فاز عملي خود را به صورت جدي شروع كرد و در روز قدس، ۱۳ آبان، ۱۶ آذر و عاشورا با هدايت اصحاب فتنه بر جسارت خود افزود. حماسه به يادماندني و تاريخي ۹ دي فتنه گران را در اغما فرو برده و يوم الله ۲۲ بهمن سرنوشت مختوم مرگ خفت بار را براي آن رقم زد.
دوران شاگردان مكتب ماكياولي ديگر به سر رسيده است و اين مكتب انبيا است كه با عزت به راه خود تا رسيدن به قله كمال در حكومت منجي آخرالزمان مهدي موعود(عج) ادامه مي دهد.
سایت نماینده تلاش دارد تا از امروز و به مناسبت پنجمین سالگرد انتخابات حماسی ۲۲ خرداد به بازخوانی روزانه فتنه آمریکایی ۸۸ بپردازد به این امید که گامی هر چند کوچک در راه مقابله با تلاش های صورت گرفته در به فراموشی سپردن جنایت ها و خیانت های اصحاب فتنه برداشته باشد ....
۶ مرداد ۱۳۸۸
* رییسجمهور در نامهای سرگشاده به رییس قوه قضائیه، خواستار اعمال حداکثری رأفت اسلامی نسبت به بازداشتشدگان حوادث بعد از انتخابات شد.
* کاظم جلالی مخبر کمیته منتخب مجلس برای بررسی وضعیت بازداشت شدگان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: «رهبر معظم انقلاب با حساسیت نسبت به وضعیت زندان ها توجه دارند و به دستور ایشان روز گذشته زندان کهریزک از زندانهای فاقد استاندارد تعطیل شد»
* روزنامه اعتماد در گزارشی از دیدار مهدی کروبی با خانواده ندا آقاسلطان خبر داد و به نقل از وی در این دیدار نوشت: «فرزند عزیزی که جان باخت، نهایت معصومیت و مظلومیت بود که در داخل و خارج بازتاب گسترده یی داشت. مرگ ندا هم مظلومیت مردم ایران را در این شرایط فریاد زد و هم از تضییع حق جلوگیری کرد و ان شاء ا... آثار سودمندی را در حال و آینده نصیب مردم می کند.» کروبی ادامه داد: «مرگ ندا از آن دست رخدادهایی است که تا سال ها و حتی قرن ها در خاطر مردم می ماند و همین حوادث خود سرفصل و مبداء تاریخی می شود. ندا آقاسلطان به تاریخ و به حرکت های مردم پیوست. مظلومیت مرگ ندا آنچنان زیاد بود که همه را ناگزیر به واکنش کرد و دیدیم که همه اعم از حاکمان و غیرحاکمان نامه نوشتند. ما هم تلاش مان این است که حرکت مردم را زنده و بالنده نگه داریم.»
* رجانیوز: حجت الاسلام والمسلمین سیدکاظم میرحسینی اشکوری امام جمعه موقت رشت اعلام کرد: « بنده از مدتها قبل، موضع ایشان را با مواضع رهبری هماهنگ نمی دیدم و حتی معتقدم برخی مواضع سیاسی و اقتصادی ایشان به ویژه در سیاست خارجی و عدالت اجتماعی با موضع مرحوم امام همخوانی ندارد. هاشمی در میان خطبههای نمازجمعه تهران حالت عادی و اعتدال نداشت و تحت فشار اطرافیان افراطی خود قرار داشت وگرنه اینطور صحبت نمی کرد. سخنان متضاد و متناقض وی از یک فرهیخته سیاسی بعید بود لذا می بینیم هاشمی از طرفی دم از قانونگرایی و تبعیت از قانون می زد و از طرف دیگر از آشوبگران و اغتشاشگران حمایت می کرد و شراط فیصله دادن به باصطلاح خود بحران را آزادی بی قید و شرط زندانیان و اغتشاشگران اعلام می کرد.» وی گفت : «البته ممکن است بعضی از افراد ناآگاه که ناخواسته در دام فتنه افتاده اند که پس از اظهار ندامت قابل بخشش باشند اما آمران فتنه و آشوب چطور؟ کسانی که قانون را زیرپا گذاشته اند، دستور قتل و غارت و آشوب داده اند و یا در خانه های تیمی دستگیر شده و اعتراف کردند که در خارج از کشور دوره دیده اند و صحنه آشوب را مدیریت کرده اند.
البته برخی از بستگان هاشمی از اغتشاشگران حمایت می کنند و وی نمی توانست در خطبهها موضع مستقل داشته باشد. هاشمی در رأس مخالفین دولت است و از جریان سیاسی خاصی حمایت می کند، دردوران انتخابات با کمک های مالی از رقبای دولت حمایت می کرد و بعد از انتخابات هم با کوبیدن طبل مخالفت مستقیم و غیرمستقیم، نقش هدایت طرفداران ابطال انتخابات را بهعهده داشت ولی در نمازجمعه خود را بیطرف و فراجناحی معرفی می کرد. همچنین حمایت بیگانگان و دشمنان قسم خورده انقلاب از خطبههای هاشمی، کسانی که به صراحت موضع ضد اسلامی خود را با حکومت دینی و ولایت فقیه اعلام کرده اند، امروز درداخل و خارج کشور برای براندازی نظام جمهوری اسلامی فعالیت می کنند و خود به این امر اعتراف دارند، دلیل بر بطلان مواضع هاشمی است.» وی علت اصلی مخالفت هاشمی را نداشتن اعتقاد به چرخش قدرت عنوان کرد و گفت: «وی می خواهد همیشه محور قدرت باشد و تاکنون چنین بوده و در هر دولتی، اگر هم قدرت مطلق نداشته، سهم بزرگی از قدرت را در دست داشته است.
حتی طرفداران وی پس از پایان دوره ریاست جمهوری وی تلاش داشتند تا با تغییر قانون اساسی، او برای همیشه در قدرت باقی بماند که موفق نشدند.» وی در خصوص اینکه گفته میشود سخنان احمدی نژاد در مناظره علیه هاشمی عامل اصلی بحران و آشوب در کشور بود، گفت: «هاشمی خودش را از فرزندان خود جدا کند و اجازه دهد به اتهامات آنها رسیدگی شود، سال های سال است که بین توده مردم، مسائل فرزندان هاشمی مطرح است، بهتر است یک بار هم شده، اجازه دهند که پرونده فرزندان وی در مراجع قضایی بررسی شود تا سیه روی شود هر که در او غش باشد.»
* حزب مشارکت با صدور بیانیه ای نسبت به وضعیت مصطفی تاج زاده، بهزاد نبوی، سعید حجاریان و دیگر متهمان بازدداشت شده حوادث پس از انتخابات اعلام نگرانی کرد.
* فارس: سردار عبدالله عراقی فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ در جمع تعدادی از دانشجویان دانشگاههای تهران، با اشاره به کشته شدن ندا آقا سلطان گفت: «این حادثه در یکی از خیابانهای فرعی اتفاق افتاد و هیچ کدام از نیروهای بسیج یا انتظامی در متن حادثه حضور نداشتند، البته نوع فیلمبرداری قتل ایشان نشان میدهد که حادثه کاملا برنامهریزی شده بود.» وی با اشاره به تجمعات طرفداران موسوی در روز ۲۲ خرداد گفت: «وقتی هواداران این نامزد فهمیدند رأی نامزد مورد علاقهشان کمتر است عصر جمعه شروع به تجمع مقابل وزارت کشور کردند و آتشزدن سطلهای زباله و تخریب بانکها از همان روز کلید خورد. این درگیریها عصر روز ۲۳ خرداد هم ادامه داشت اما این مرحله وضعیت "زرد " بود که وظیفه مقابله با آن برعهده نیروی انتظامی بود.»
وی در ادامه حضور نیروهای بسیج در ناآرامیها را مشروط به تقاضای کتبی نیروی انتظامی و مصوبه شورای عالی امنیت ملی دانست و گفت: «عصر روز ۲۳ خرداد با گسترش دامنه اغتشاشات، نیروی انتظامی تقاضای ورود نیروهای بسیج را مطرح کرد که ما نیز تعدادی از بسیجیان را اختصاص دادیم و زیر نظر نیروی انتظامی وارد عمل شدند. با گسترش درگیریها در روز ۲۴ و ۲۵ خرداد، نیروی انتظامی اعلام کرد بسیج باید وارد عمل شود که پیرو آن بسیج روز ۲۶ خرداد به ماجرا ورود پیدا کرد و از روز ۲۷ خرداد تهران به طور کامل به فضای امن بازگشت.» فرمانده بسیج تهران با اشاره به حمله اغتشاشگران به پایگاه ۱۱۷ بسیج در خیابان آزادی و پایگاههای درگیر در تهران گفت: «اسناد موجود نشان میدهد ۵ هزار نفر در سه و نیم ساعت به یک حوزه بسیج (پایگاه ۱۱۷) حمله کردند، به طوری که در چند ساعت حجم انبوهی از سنگ و شیشه به ضخامت ۷۰ سانت کف حیاط این حوزه را پوشاند.»
وی با بیان این که استعداد نیروی انسانی حاضر در پایگاه ۱۱۷ کم بود، اما صدها قبضه سلاح در این مقر وجود داشت، گفت: «من در مکالمهای که با فرمانده این حوزه داشتم گفتم درهای پایگاه را ببندید و خودروی پایگاه را به سمت در هل بدهید تا در دید معترضان هم نباشید اما متأسفانه معترضان نردهها را کندند، در را شکستند و خودروی بسیج را آتش زدند. من به نیروهای آن جا دستور دادم درها را از داخل ببندند و به پشت بام بروند. فرمانده حوزه ما، آن جا برای متفرق کردن مردم ۳۰۰ گلوله مشقی شلیک کرد (صداهای معترضان در فیلم مشهود است که میگویند گلولهها مشقی است) اما متأسفانه برخی از معترضان با وجود فریاد فرمانده بسیج که میگوید این جا پایگاه نظامی است به سمت اسلحه خانه هجوم آوردند که دو نفر کشته شد. در حالی که اگر درایت و صبوری فرمانده ما نبود احتمال گسترش فاجعه میرفت.»
منبع: کتاب ۸ ماه نبرد مقدس
نظر شما